Συνεργάτες - Προμηθευτές

Που θα μας βρείτε...



ΑΙΣΘΗΤΗΡΕΣ ΠΑΡΚΑΡΙΣΜΑΤΟΣ PDF Εκτύπωση E-mail
Συντάχθηκε απο τον/την Administrator   
Σάββατο, 21 Ιανουάριος 2012 15:29

ΑΙΣΘΗΤΗΡΕΣ ΠΑΡΚΑΡΙΣΜΑΤΟΣ

Κατά την διάρκεια της οδήγησης όταν χρειάζεται να παρκάρουμε ή να κάνουμε όπισθεν, ανακαλύπτουμε ότι σταματήσαμε λίγο πριν χτυπήσουμε το αυτοκίνητο ή άλλες φορές το χτυπάμε δημιουργώντας γρατζουνιές και μικροζημιές και ο λόγος είναι ότι υπάρχουν νεκρές γωνίες ή χαμηλά εμπόδια τα οποία δεν είναι ορατά από την θέση του οδηγού.

Η HXOTECH σας δίνει σίγουρη και οικονομική λύση, για την απαίτηση κάθε πελάτη, με τους αισθητήρες παρκαρίσματος που διαθέτουμε (Parktronic) οι οποίοι προειδοποιούν για την απόσταση από το εμπόδιο που έχουμε στο πίσω ή μπροστινό σημείο του οχήματος.

Υπάρχουν οι εξής κατηγορίες:

1) Με ηχητική ειδοποίηση ανά τακτά χρονικά διαστήματα από το 1,5 μέτρο, τα οποία όσο πλησιάζουμε μικραίνουν και από τους 45 πόντους και λιγότερο γίνετε συνεχόμενος.

2) Ίδια κατηγορία με την προηγούμενη μόνο που εδώ προσθέτουμε μια φωτεινή μπάρα σε ορατό σημείο από τον οδηγό και μας δείχνει σε πια μεριά βρίσκεται το εμπόδιο με φωτεινή ένδειξη και πόσο απέχουμε από αυτό.

Τοποθετούνται σε όλους τους τύπους οχημάτων (επιβατικά, φορτηγά, λεωφορεία), εύκολα με σωστή προεργασία τοποθέτησης και σε συνεργασία με φανοποιείο, αν θελήσετε, βάφονται οι αισθητήρες στο χρώμα του αυτοκινήτου για να είναι όσο γίνετε διακριτικοί!

Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας λύσουμε οποιαδήποτε απορία!!!

Τελευταία Ενημέρωση στις Παρασκευή, 03 Φεβρουάριος 2012 20:36
 

clock

Loading Clock... The color is "Red".